Pikavippi nopeasti: 50-1000 euron vippi heti

Alla lueteltuna hyvät, luotettavat, nopeat ja toimivat pikavippifirmat Suomessa. Pikavipin voi hakea verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Rahat saa tililleen yleensä saman päivän aikana, usein jopa alle tunnissa. Pikavippi myönnetään 18-21 vuotiaalle Suomessa asuvalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan.

Everyday
Everyday tarjoaa 300 euron vipin ilman vakuuksia nopeasti omalle pankkitilille. Tämän 300 euron pikalainan voi ottaa kerralla tai vaihtoehtoisesti myös useammassa erässä, vaikka 100 euroa kerrallaan muutaman päivän välein akuuttiin rahapulaan. Pikavipin saaminen edellyttää luottokelpoisuutta, vakituista asumista Suomessa ja täysi-ikäisyyttä. Everydayn vippipalvelu on kuin “luottokortti kännykässä”.

Pikavippi
Pikavippi.fi-palvelua hallinnoi OPR-Vakuus, jolta saa pikavippien lisäksi myös suurempia kulutusluottoja. Pikavipit ovat suuruudeltaan 50-300 euroa ja vähän suuremmat lainat 400-2500 euroa. Pikalainaa on helppoa ja turvallista hakea verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Pikalainat ovat yli 18-vuotiaille ja suuremmat kulutusluotot yli 21-vuotiaille. Vipeissä laina-aika on maksimissaan jopa 6 kuukautta ja kulutusluotoissa maksimissaan 2 vuotta.

Capitum
Capitum lainaa 50-400 euron pikavipit ilman vakuuksia vähintään 24-vuotiaalle luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle nopeasti ja turvallisesti. Pikavippien laina-ajat ovat tyypilliset 14 tai 30 vuorokautta. Vippien kulut ja korko ovat edulliset lainanottajalle.

Risicum
Risicumilta saa pienten vippien lisäksi myös vähän isompiakin pikavippejä. 50-1000 euron pikalainan saa tililleen ilman vakuuksia. Kuten muissakin hyvissä pikalainapaikoissa, myös Risicumin palvelussa lainahakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti ja rahat siirretään heti asiakkaan tilille. Pienemmissä lainoissa laina-aika on 14-30 vrk ja suuremmissa jopa kolme kuukautta.

OK Money
OK Money on saanut tunnustusta Taloustutkimus Kulutusluotot ja Pienlainat 2009 & 2010:n tutkimuksessa, jossa todettiin OK Moneyn olevan erinomainen korkotasoltaan, luotettavuudeltaan ja palvelultaan. Pikavipit ovat 50 eurosta 1000 euroon saakka, ja vipin saa totuttuun tapaan ilman takaajia luottokelpoinen Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö. Pienemmissä vipeissä laina-aika on 2 viikkoa ja suuremmissa 1-3 kuukautta. Suuremman 500-1000 euron lainan voi ottaa myös halutessaan useassa erässä.

Vivus
Vivus poikkeaa muista pikavippifirmoista eniten siinä, että se lainaa ensimmäisen vipin veloituksetta. Eli jos vippaat esimerkiksi 200 euroa, maksat takaisin vaikkapa kuukauden päästä saman summan, 200 euroa. Vivuksen pikavipit ovat muutenkin kuluiltaan halvimmasta päästä. Vippipalvelu on luotettavaa ja nopeaa: rahat ovat usein omalla tilillä jopa 15 minuutissa.

Vippi.fi
Vippi.fi lainaa 50-100 euron pikavipin helposti ja turvallisesti. Pikavipit ovat kustannuksiltaan edullisia ja 50-200 euron lainan saa 18-vuotias, luottokelpoinen henkilö. 300-500 euron pikavipin saa ensimmäisenä vippinään 20-vuotias. Laina-ajaksi voi valita 7 vrk, 14 vrk, 30 vrk tai 60 vrk. Vippi.fin kotisivuilla kerrotaan että Vippi.fi myönsi vuonna 2009 euroissa laskettuna eniten pikavippejä Suomessa.

Ainalaina
Ainalaina myöntää ensimmäistä kertaa palvelua käyttävälle pienen, 50-100 €:n pikavipin 2-4 viikon takaisinmaksuajalla. Vippi maksetaan takaisin totuttuun tapaan myöhemmin kotiin tulevalla laskulla. Ainalaina lupaa pikavipin lainanottajan tilille todella nopeasti. Vipin voi ottaa verkkohakemuksen avulla ja myös kännykällä, tekstiviestin avulla. Vanha asiakas, joka on vippinsä asiallisesti maksanut takaisin, saa jatkossa jopa 1000 euron suuruisen pikalainan käyttöönsä nopeasti.

Ferratum
Ferratumilta voi ottaa 50-1000 euron suuruisen vipin ilman vakuuksia nopeasti tililleen. Uusi asiakas saa 50-400 euron pikalainan, myöhemmin lainan maksettuaan voi vanhana asiakkaana hakea lainaa aina 100 euroon asti. Pikalainan saa 18 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja asiallisesti raha-asiansa hoitanut henkilö. “Pikalainaa ilman inhottavia piilokuluja”.

Viestilaina
Viestilaina tarjoaa nopeaa palvelua ja rahat tilile heti. Pikavipin suuruus voi olla 50-500 euroa ja vippiä voi hakea maksuttomalla nettihakemuksella. Pikalainan saa ilman vakuuksia vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Pikavipin hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä Asiakastiedon rekisterissä tai jo olemassaolevaa avointa lainaa Viestilainassa. Laina-aika kaksieräisissä lainoissa on 60 päivää ja yksieräisissä 30 päivää.

Uusi nopea lainaaja. Rahaa 500-10 000e, hyvällä vuosikorolla – Nopsalaina:

Pikavippeihin liittyvää tietoa:

 • pikavippi = toisilta nimiltään vippi, pikalaina, pienlaina, pieni kulutusluotto
 • pikavipin hakeminen tapahtuu yleensä verkkohakemuksella tai tekstiviestillä
 • pikavipin saa yleensä täysi-ikäinen (väh. 18-vuotias), Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä luottotiedoissaan
 • pikalainan hakeminen tapahtuu ainakin ensimmäisellä kerralla lakisääteisen verkkopankkitunnistuksen avulla, myöhemmin mahdollisesti vain henkilökohtaisen PIN-koodin avulla
 • lainapäätös tapahtuu usein vain parissa minuutissa ja myönteisen päätöksen jälkeen lainarahat siirtyvät asiakkaan tilille monesti vain muutamassa minuutissa
 • tyypillisen, 50-300 euron suuruisen pikavipin takaisinmaksuaika on yleensä 14-30 vuorokautta
 • pikavipin todellinen vuosikorko on yleensä 250-1500 prosenttia, eli esimerkiksi 200 euron suuruisen vipin takaisinmaksu laskulla kahden viikon laina-ajalla tekee maksettavaksi useissa tapauksissa 240-250 euroa
 • pikavippi (payday loan) syntyi Yhdysvalloissa 2000-luvun alussa, Suomessa pikavippejä alettiin tarjota vuonna 2005
 • alan markkinajohtajia Suomessa ovat Suomen Viestilaina, Pikavippi.fi, Ferratum, Vippi.fi ja Risicum
 • vuonna 2009 säädetyn lain mukaan pikavippien antaminen yöaikaan kiellettiin
 • jotkin pikavippejä tarjoavista yrityksistä tarjoavat myös muutaman tuhannen euron kulutusluottoja
 • pikavippien tarpeessa olevat hakeutuvat usein netin onnenpelien-”nopeuskaistalle” välittömän rahansaannin toiveessa.